Kurser

 • 0 Avsnitt

  Arch Pass

  Archpass

  På Arch Passen sätter vi hjärnan i centrum för vår träning då den senaste forskningen visar att det är hjärnan som är ansvarig för ökad funktion och prestation i vår kropp.
  Detta betyder att du kan
  öka rörlighet förbättra balans, bli av med smärta, få en starkare kropp eller öka mental klarhet, för att nämna några, genom att optimera din hjärna. Men det förutsätter att man vet hur.
  Vi har sett behovet av kunskap och direktimplementering och har därför skapat dessa pass där fokus ligger på att få kunskapen till träningsmoment och på så sätt i realtid få en stark och hållbar grundfunktion i din kropp. Kunskap och träning i ett!
  Häng med oss på coola pass för hjärna och nervsystem och upplev en kropp i ökad funktion!


 • 0 Avsnitt

  Archmethod®-kursen

  Archmethod®-kursen

  Kursen med fokus på dig och din hjärna!
  Välkommen till kursen som sätter din hjärna i fokus för hälsa och prestation – och där du lär dig ta kontroll över dina egna prestationer!
  Här ökar du din rörlighet och förbättrar din balans, blir av med smärta, får en starkare kropp och ökar din mentala klarhet. 
  I Archmethod@-kursen ger vi dig kunskapen bakom som optimerar din hjärna varje dag!

 • 0 Avsnitt

  Laser Behandlingsprotokoll

  Laser – Behandlingsprotokoll

  Det här är en perfekt alternativ för dig som vill utöka med fler protokoll, har en kund med ett särskilt behov eller vill expandera verksamhetens behandlingsmeny. Protokollen är för dig som hyr eller har köpt en laser :EVL, EVRL eller XLR8, oavsett om du är privatperson eller yrkesverksam inom branschen. Protokollen är enkla att följa vilket betyder att det räcker att ha gjort en handhavande utbildning innan.

 • 0 Avsnitt

  Laser Handhavande

  Handhavande - Laser

  Kursen för dig som nyss köpt eller hyrt en handhållen laser.
  Här lär vi dig det du behöver för att tryggt, snabbt och enkelt komma igång med din laser, med hållbara resultat. Du får kunskap i hur laser påverkar läkningsprocessen och tydliga behandlingsprotokoll som gör att du omgående kan börja använda din laser.

 • 0 Avsnitt

  Laser Individuell Konsultation

  Laser - Individuell Konsultation

  Den här konsultationen är för dig som nyss köpt eller hyrt en laser (EVL, EVRL, XLR8) och gjort din handhavandeutbildning. Konsultationen ger dig möjlighet att få hjälp med en mer individanpassad behandling där grundprotokollen i handhavandeutbildningen inte räcker utan behöver anpassas eller utökas.

 • 0 Avsnitt

  Neurologi Bas

  Neurologi Bas

  För att uppnå optimal funktion krävs det att du vet hur hjärnan fungerar, behöver och använder för att optimera just den funktion du vill åt, så att bilden av hur du ska fungera kan bli tydligare för ditt nervsystem.
  I denna baskurs har vi valt att bara fokusera på neurologin för dig som vill förstå hur du fungerar, eller för dig som coach eller terapeut som vill ta din klient en nivå till i förståelse till varför man inte kommer hela vägen fram i sina mål, eller som ett komplement till övrig kunskap som är mer strukturell och biomekaniskt inriktad.

  Du kommer att tycka att det är otroligt spännande och många bitar kommer att falla på plats.